2015. október 27., kedd

GENU SYNCRO 680 OFF-S Térdizület ortézis térdvédő - Jelenlegi ára: 18 000 Ft


A licit tárgya: a térdvédőm
Ausztriai síelésem alkalmával sikerült szert tennem az osztrák egészségügy jóvoltából erre a térdvédőre.
Egy hónapig hordtam, azóta szerencsére nincs szükségem rá. Gyakorlatilag új, egyébként mosható, ha megszabadítjuk a síntől, és a tépőzáras, gumírozott pántjaitól. Egyébként hordható az oldalsínek nélkül is, ha nem nagyfokú a sérülés.
Szakmai leírása: Adaptív térdortézis gumiszövetes, szabályozható mozgásterjedelmű oldalsínnel. Térdműtétet követő kezelésre, amennyiben a műtét után átmeneti ideig (várhatóan 6 hétig) a térdizület mozgása csak korlátozott mozgástartományban engedélyezhető. A térd természetes mozgását követő, szabályozható mozgásterjedelmű és fixálható sínezettel ellátott térdrögzítő, mely ajánlott nagyfokú térdízületi instabilitás, kereszt- vagy oldalszalag sérülések esetén valamint ! posttraumás állapot után a rehabilitációs kezelés kiegészítőjeként. A sínezet könnyen eltávolítható, ill. adaptálható.
Bruttó közfin. ár: 44 056 Ft
Bruttó támogatás: 21 336 Ft
Bruttó térítési díj: 22 720 Ft
Megtekinthető:
http: //www. gyogyaszatibolt-debrecen. hu/termekek/kategoria/12/termek/78
http: //sejk. oep. hu/content. php? s=forgottenpassword
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2015-11-17 21:39 . GENU SYNCRO 680 OFF-S Térdizület ortézis térdvédő - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése