2015. november 28., szombat

Luxus kivitel férfi Sinobi karóra 2015 termék. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Luxus kivitel férfi Sinobi karóra 2015-ös termék.
Üdvözöllek az aukciómon!
A TERMÉK KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZIK, ELŐRE UTALÁSSAL. KB 15-45 NAP, KIVÉTELES ESETBEN MAXIMUM 60NAP.
Licitálás elött kérlek olvasd el a szállítási és fizetési feltételeket.
Kérem minden kedves vásárlómat 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot email-ben, a termék árát pedig lehetőleg 5 napon belül utalja át.
Amennyiben ez problémát okoz, vagy szeretnél más aukciókat bevárni,
kérem mindenképpen értesíts erről e-mailben!
Ez idő eltelte után a szabályok értelmében a megnyert terméket negatív értékelés mellett újra hirdetem!
FONTOS!!! Kérem e-mail-ben és az utalásnál a felhasználó nevet feltüntetni!
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly!
Licitet nem törlök!!
A szállítási költség 3890ft  egy termékre.
Az órat! ok átmérője: 4, 5 cm
A szíj szélessége ~ 2 cm
Az óra szíjjal együtt 25 cm hosszú
Az óra szíjja rozsdamentes acél
óraház anyaga: rozsdamentes acél
A számlapon a tachométer design csak dekorációs jellegű
Általános Szerződési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közve! títői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő köz�! �tt. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel. A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat. A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
A forgalmazó és a v! evő közötti adás-vétel közvetítését
A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
E-számla kiállítása a közvetítői kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
Garanciális igények teljes körü közvetítése
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetőtöl az e-számlát, amely a közvetítő kereskedöi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felet! t szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendő vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen krédés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2015-12-08 00:20 . Luxus kivitel férfi Sinobi karóra 2015 termék. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése