2016. március 3., csütörtök

Iono-Care oxigénterápiás készülék - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Eladó egy kifogástalan állapotú Iono-Care II. oxigénterápás készülék.  
Tartozékok: tartalék csövek, szűrőbetétek, csatlakozók.
Gyermekünk kruppos rohamainak enyhítésére és gyakori felső légúti megbetegítésének kezelésére vásároltuk ezt a készüléket. Hosszú ideje már panaszmentes, így feleslegessé vált és szeretném eladni.  
Az alábbi leírást találtam a neten. Itt a Home változat szerepel, mely valamelyest kisebb, mint a mienk.
Oxigén nélkül nincs élet
A földi élet elengedhetetlen feltétele az oxigén. Enélkül nincs élet, szervezetünk nem képes tárolni. Az életben maradáshoz folyamatos, külső jelenlétre; állandó pótlásra van szükség, lehetőleg jó minőségben. Az oxigén minden fontos életfolyamatban szerepet játszik, szervezetünk minden egyes sejtjének szüksége van rá.
A légzés során normál esetben 21%  oxigént szívunk be, ebből a tü! dőnk csak kb. 25%-ot tud felvenni. A belélegzett oxigént a vérrendszerünk szállítja a sejtjeinkhez. Ott az oxigén leadja az energiáját, s ezután "legyengülve", a vér útján távozik el szervezetünkből kilégzéskor. Hétköznapjainkban nem megfelelő az a levegő, amit tartósan belélegzünk. A "nem megfelelő" azt jelenti, hogy nincs meg az oxigénnek az a kellő mennyiségű energiája, melyet le tudna adni a sejteknek. Hiányzik a belépőjegye erő és energia formájában.  A szervezetünk egy ideig képes kompenzálni az alacsony energiaszintű oxigén hatását, aztán -mindenkinél változó mértékben- megjelennek az oxigénhiány következtében fellépő negatív jelek. A következmény nagyon sokrétű lehet. Megmutatkozhat alvászavarban, álmatlanságban, gyakori fejfájásban, allergia kialakulásában, túlzott idegességben, hízékonyságban, türelmetlenségben, potencia zavarban, s lehetne még sorolni a tünetek! et.
Az Iono-Home®  oxigénterápiás készülék�! �a levegő oxigén ionjait több milliószorosára növeli, negatív töltéssel látja el, ionizálja. Ezáltal a belélegzett levegő oxigénje maximális mértékben rendelkezik azzal az energiával, amire a sejtjeinknek szüksége van; amelytől újra élővé válnak. A készüléken átáramló levegő egy olyan szűrőrendszeren  halad át, amely teljesen megszűri a mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól, gombáktól. Orvosilag teljesen steril levegőt tudunk belélegezni,  tiszta oxigén jut a szervezetünkbe.
Miben rejlik az Iono-Home® oxigénterápiás készülék sikerének titka?
Az Iono-Home® rendszeres használatával pontosan az immunrendszerünk működését tökéletesítjük, az ionizált oxigén hatására válik ismét tökéletessé a védekező képességünk. Az oxigénterápia energiát ad a szervezetnek, a természetes akkumulátorunkat aktivizálja. Az immunrendszer erősítésében fontos szer! epet játszik. Az ionizált levegő – így a benne lévő oxigén is – olyan magas energiaszinttel rendelkezik, hogy nem alakulnak ki szabad gyökök az oxigén felhasználása során, s emellett valamennyi sejtfunkció „ gördülékenyebben”, tökéletesebben megy végbe; hiszen ezen komplex folyamatok energetikai háttere maximálisan rendelkezésre áll.
Ezáltal az Iono-Home® készülékkel a szervezetünkre, mint komplex élő rendszerre hatunk, így a jobban működő szervrendszerek egymás hatását erősítik. Már néhány használat után enyhülnek, vagy meg is szűnhetnek a kellemetlen tünetek. Az oxigénterápia pozitív szabályzó hatást gyakorol az emberi szervezetre, erősíti az immunrendszert, a tápanyagok jobb elégetését szolgálja, így javítja a sejtfunkciókat.
Nem csupán egy-egy betegséget gyógyíthatunk az Iono Home® -mal, hanem magát a beteg szervezetet tesszük jobban műkö! dővé.
Rendszeres használatával az egészséges élet megalapo! zható, sok-sok betegség megelőzhető, a meggyógyult betegek egészségesen tarthatók.
A lelki problémák egy része oxigénhiányos állapotra vezethető vissza. Így a depressziós tünetek, a stressz, az alvászavar a tiszta oxigén belélegzésével fokozatosan eltűnnek. Az oxigén jelenlétében a szervezet anyagcsere folyamatai felgyorsulnak, ezért az energetizált levegő szervezetbe juttatása hozzájárul az ideális testsúly eléréséhez, segíti a sikeres fogyókúrát. Fogyjon természetes módon, a tiszta oxigén belélegzésével!
Komolyabb betegségek esetén az egyéni orvosi kezelések komplex támogatója; egyben mind a nyugati, mind a keleti orvoslás megalapozója, kiegészítője.
Keressen meg bennünket, hogy Ön és családja már holnaptól élvezze az éltető oxigén áldásos hatását! Az oxigénterápia az egész család számára elérhető az Iono-Home® készülékkek az otthonában! Felgyorsu! lt világunkban az egészséges élet nélkülözhetetlen eszköze!
A hatékony immunrendszer:
csökkenti a fertőzések komolyságát,
csökkenti a nátha, az influenza és általában a fertőző betegségek valószínűségét,
a lehető legtöbb rákos sejtet elpusztítja, - csökkenti az autóimmun betegségek esélyét,
megszabadít az életerőt elszívó, felgyülemlett mérgező anyagoktól, ezáltal növeli a szervezet energiaszintjét,
védi a testet a sugárzástól és más környezeti szennyeződéstől, - lassítja az öregedési folyamatokat.
Miért gyengül le az immunrendszerünk?
Az egyik fő oka az oxigén. Az oxigén, mely az élethez alapvetően fontos.
Mindenkinek szüksége van oxigénre, hogy életben maradjon. Ugyanez az anyag azonban az egészségre veszélyes is lehet, ugyanis minden oxigént lélegző élőlény szabad gyököket termel. Ha semmi sem ellenőrzi ezeket a szabad g! yököket, kárt tehetnek immunrendszerünkben, és elmondhatatlan ba! jokat okozhatnak szervezetünknek. A szabad gyökök az okai többek között a rozsdásodó vasnak, a megkeményedő guminak és a ráncos bőrnek. Amikor a sejtek oxigént használnak fel, instabil molekulákat hoznak létre, melyekből hiányzik egy elektron. A szabadgyökök ilyen instabil oxigénmolekulák.
Az oxigén erejével az allergiák ellen
Az allergia kialakulásában, lefolyásában, a tünetek időszakos kiújulásában vagy megszűnésében több tényező játszik szerepet.
Ezen tényezők
a környezeti ártalmak,
a pszichoszociális tényezők,
az allergén anyagok,
a szervezet aktuális állapota,
veleszületett hajlam.
Leggyakrabban előforduló allergiás betegségek:
a szénanátha,
a kötőhártya gyulladása,
a csalánkiütés,
a hörgi asztma,
a kötőhártya gyulladás,
az ekcéma,
a hasmenés, hasfájás.
Ezen betegségek közismert panasza! i a viszketés, duzzanat, vérbőség, esetleg fájdalom, az adott szerv kóros működése. A reakciókat kiváltó hajlam öröklődik. A panaszok valamilyen külső inger hatására kezdenek megnyilvánulni, s bármely életkorban megjelenhet az első tünet.
Minden allergiát kiváltó tényező már régen a beteg környezetében található, csak ezek hatása adott időszakban felerősödik. Alapvetően oka, hogy szervezetünk immunrendszerének működése eltérővé válik az optimálistól.
Az immunrendszer bonyolult védekezési mechanizmusában nagyon sok sejt, illetve molekula között van együttműködés, amelyek közül mindnek megvan a saját feladata a közöttük kialakult kommunikációs mechanizmus alapján.


Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2016-03-24 11:41 . Iono-Care oxigénterápiás készülék - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése