2016. július 29., péntek

Eredeti minőségi Bourbon Vaníliarúd !2db! - Jelenlegi ára: 650 Ft

 Eredeti Bourbon Vaniliarúd! 2db!
Gourmet, minőségi első "A"osztályú rudak, az A osztályú rudak felismerhetők magas nedvesség és olajtartalmúkról, amit a kedves vásárló vásárlást követően tapasztalni fog!
A világ második legdrágább fűszerének móndják, az egyetlen orchidea fajta amelynek termése fogyasztható!
Akárcsak a SÁFRÁNY bibéknek begyűjtése  ennek is rendkívűl munkaigényes termesztése, kézileg porozzák a nap meghatározott órájában!
A vanília íz évszázadok óta ismert , de manapság aromákkal helyetesítik az eredetit!
Olajba, vagy alkoholba áztatva fantasztikus aromájú házi vanilia eszencia készithető. Mely aztán ugyan úgy felhasználható, mint a boltban vásárolt vanilia aroma, csak nem tartalmaz mesterséges anyagokat.
Itt a lehetőség, hogy friss eredeti vanilia rúdból készítse el kedvenc ínyencségét, a vanília ruddal készítet édességeknek nincsen párja!
Ételízesítés mellett likörök koktélok ízesítéséhez is ideális!
Sok esetben grammban adják meg a vanília rúd árát, de ez sokszor átverés mivel nedvesítik ezáltal növelve a tömeget és a csillagászati ár mellett mindössze egy rudat tartalmaz, ezt a problémát kiküszöbölve nálunk szálanként vásárólhatja meg a kedves vásáról, igy elkerülve a csalódást!
A termékek átlaghossza 12cm!
Fontos, hogy a Vaniliát megfelelően tároljuk. Tárolásnál száraz, fénytől elzárt helyen tartsuk. Jelenleg 3 csomagolás van a piacon: Kémcsőben árult vanília, aromacsomagolásban árult vanilia ás vákuumolt fóliában árult vanília. Felbontás után minden esetben érdemes 1 éven belül felhasználni a vaníliát. Itt van néhány egyszerű lépés, amit érdemes betartani: Vásárlás után vegyük ki a csomagolásból és tároljuk légmentesen záródó edényben (visszazárható csomagolás, vagy üveg), hűvös, sötét helyen. A legjobb a visszazárhat�! � fólia, amiből egyszerűen kiszoríthatjuk a levegőt. A tárolt vaníliának szükséges a szellőztetés. Időközönként vegyük ki a légmentes tasakból és szellőztessük kb. 15 percig. Fontos, hogy a kezünk tiszta legyen. Szellőztetés után helyezzük vissza a légmentes tasakunkba. Évente 5-6 alkalommal meg kell csinálni. Tárolás közben észrevehető fehér kristályok a vanília rúdon. Ez teljesen normális jelenség, ami a vanília kristály.
Az ár 2db vanília rúdat tartalmaz!
Termékeink különböző kiszerelésben kapható!
Bővebb információért kérdezzen bátran!
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2016-08-19 19:28 . Eredeti minőségi Bourbon Vaníliarúd !2db! - Jelenlegi ára: 650 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése