2017. július 26., szerda

Új stílus usb mini Kis-O anion aromaporlasztót párásító ÚJDONSÁG - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

                                                                         ELADÓ!
Az alacsony páratartalom és a száraz levegő bőr- és orrirritációt, valamint gyakori megfázásokat okozhat. Előzd meg a betegségeket és enyhítsd az allergiát ezzel a látványos, asztali LED-es párásító segítségével!
Használatával a szoba levegője üdévé és frissé válik, az eszköz segíti a légutak védelmét. A párásító használata már újszülött kortól ajánlott, ezzel számos betegség és tünet elkerülhető. Nem csak felfrissíti a levegőt, de fel is dobja akár a gyerekszoba hangulatát is, ahogy működés közben váltogatja a színét.
Dekoratív külsejének és kompakt kialakításának köszönhetően irodában, hálószobában és előszobában is elhelyezhető. A villanykörte alakú műanyag testbe díszköveket és pálmákat tehetsz, ezzel hangulatosabbá téve az adott helyiséget.
Csendes működtetésének köszönhetően éjszakára is bekapcsolva hagyható, így éjjeli fényként is használhatod. Bekapcsolás után magától felmelegszi és fújja ki a párát, mindeközben változó fényekben világít. A test 400 ml-es, folyamatos működési ideje kb. 6 óra.
Tulajdonságok:
Anyaga: ABS
Csomagolás: Színes eredeti csomagolásban
Egységes Bruttó súly: 235g (a csomag)
Stílus / szín: kék,  rózsaszín
A termék mérete: 72 * 72 * 165mm
Doboz mérete: 40 * 40 * 68, 5 CM
Spray mennyisége: 30 ml / h (+/- 10 ml)
Tank kapacitás: 300ml
PCS / CTN: 100db
Átvehető személyesen illetve postán
Átvehető személyesen, illetve postán

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2017-08-12 00:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése