2017. október 26., csütörtök

Dan Wesson 6" revolver, nikkel, 4.5mm - Jelenlegi ára: 52 490 Ft

A Dan Wesson többféle csőhosszal és többféle kivitelben is készít revolvereket, melyek közül a 2, 5, 4, 6 és 8"-os csőhosszúságú, valamint ezek króm változata a legtetszetősebb darabok.
Az éles változatot a Dan Wesson Firearms cég gyártja az Egyesült Államokban, melynek érdekessége, hogy a revolverek cserélhető csővel készülnek. A légfegyver változatot az amerikai cég hozzájárulásával a dán ASG gyártja, mely megtévesztésig hasonlít az eredetire. Igényes kidolgozású, fémből készült, ezért súlya is megközelítőleg azonos az eredetivel. A fém részek sorja mentes felületűek, az öntési eljárással készült darabok az illesztéseknél pontosan illeszkednek egymáshoz. A különböző csőhosszúságú és színű változatok combat típusú markolatot kapnak, melyek színe harmonizál a fegyver színével.
A markolatok fekete, szürke, vagy a fához nagyon hasonló barna színű műanyagból készülnek, melyek szintén jó minőségűek, a fegyverre pontosan illeszkednek, nem állnak el, nincs illesztési hézag és könnyen mozgathatók a fegyvert működtető CO2 patron cseréjekor. A revolver jellegzetessége, hogy a 6 db acél BB golyót nem közvetlenül a forgótárba, hanem a . 357-es Magnum lőszert imitáló töltényhüvelybe kell betölteni, melyeket a készlethez kapott gyorstöltő segítségével könnyedén, egy mozdulattal behelyezhetjük a fegyverbe.
Amellett, hogy a Dan Wesson egy nagyon szép légfegyver, hosszú csöve miatt pontos is. A fegyver ventillált csövére - a készlet részeként - Weawer szereléksín rögzíthető, melyre további kiegészítők, pl. távcső, vagy optikai célzó-berendezés szerelhető fel. Ajánlott felhasználási területe a hobby lövészet és a szórakozás.
Az Dan Wesson revolver tulajdonságai:
Csőhossz: 6"
Szín: nikkel, fekete markolattal
Kaliber [mm]: 4, 5 BB
Lövedék kezdősebessége [m/s]: 124
Tárkapacitás [db]: 6
Teljes hossza [mm]: 298
Súlya [g] : 1040
Működés: 12 g-os CO2 patronnal
Elsütőszerkezet működése: SA/DA (Single Action/Dougle Action)
Anyaga: fém
Irányzékok: első fix, hátsó állítható fénygyűjtős
Gyártó: Action Sport Games, Dánia


Jelenlegi ára: 52 490 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 12:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése