2017. november 25., szombat

LENOVO A1000 androidos okostelefon alig 1 éves, újszerű! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

LENOVO A1000 okostelefon az eladás tárgya. 2016-ban lett vásárolva, 2017 június 16-án járt le az egy éves garanciája. Kifogástalan esztétikai és műszaki állaputú készülék, itt a Vaterán vásároltam. Az eladás oka részemről; sajnos időközben okafogyottá vált, hogy Telenor-os telefonnal rendelkezzem, egy munkalehetőség okán lett volna szükségem rá...
A készülék hibátlan, és bár Telenor-os, ám 2017. október 25-től (illetve néhány esetben 2018. január 1-től) minden szolgáltató köteles kérésre ingyenesen a nála vásárolt készüléket függetleníteni.  Mivel mellékelem a készülékkel a jótállási jegyet is, megvásárlás esetén egyszerűen csak be kell menni egy Telenor- üzletbe, és kérni az ingyenes!  függetlenítést!
Amint a képeken is látszik, kevés töltés után is gond nélkül bekapcsolható volt. A képek az eladó készülékről készültek,  a címfotó csak illusztráció!
Gyári dobozában, magyar nyelvű leírással, minden eredeti tartozékával adom!
Mivel a Telenor-nál lett vásárolva, pillanatnyilag Telenor-fűggő, függetlenítésről lásd fentebb...
Garancia, visszavásárlás nincs, csere nem érdekel, a legmagasabb licit viszi.
!!  Villámár esetén a postaköltséget állom !!
Kérem, csak akkor licitáljon, ha az itt leírtakat elolvasta és tudomásul vette!  
Köszönöm érdeklődését, ha teheti, nézze meg a többi termékemet is!
A Gyártó által közölt technikai adatok:
Android™ 5. 0 Lollipop operációs rendszer
Az új funkcióknak, az újratervezett grafikus felületnek és a számos rendszerbeli javításnak köszönhetően az Android™ 5. 0 gyorsabban és hatékonyabban működik, illetve jobban kíméli az okostelefonok akkumulátorait, mint a korábbi verziók. Mindebből kifolyólag a Lenovo A1000 készülékkel gyorsan, zökkenőmentesen és lendületesen használhatod az Android rendszert.
3G-adatkapcsolat
A 3G-képes A1000 készülékkel mindig kapcsolatban maradhatsz a világgal, ráadásul egy pillanat alatt megoszthatod ismerőseiddel a fontos pillanatokról készített fényképeidet. A HSPA+ kapcsolatnak és a 21 Mbps letöltési sebességnek köszönhetően a közösségi oldalak, videók és dalok egyetlen kattintással elérhetőek lesznek.
Zökkenőmentes működés
Az A1000 okostelefon 1, 3 GHz-es, négymagos processzora felgyorsítja a többfeladatos feldolgozást, lehetővé teszi az Android operációs rendszer akadásmentes működését, valamint még tisztább és valósághűbb játék és videónézési élményt nyújt.
Egy valóban egykezes okostelefon
A mindössze 134 grammot nyomó, 4"-os kijelzővel felszerelt A1000 kényelmesen elfér a kézben. Gyöngyház fehér és ónix fekete színben kapható.
Beépített előlapi és hátlapi kamera
Az A1000 5 MP-es, LED vakuval ellátott hátlapi kamerájával éles, tiszta fényképeket és videókat készíthetsz. Sőt, az előlapi kamera egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi a videobeszélgetéseket.
Lenovo DOit alkalmazások
Az előretelepített alkalmazásokkal hatékonyabban végezheted a feladataidat. A SHAREit with CLONEit alkalmazással például gyorsan, hálózati költségek és Wi-Fi kapcsolat nélkül oszthatsz meg fájlokat más okostelefonokkal és egyéb készülékekkel, míg a SYNCit alkalmazással biztonsági mentést készíthetsz a névjegyekről, SMS-üzenetekről és hívásnaplókról, és azokat szükség szerint visszaállíthatod a készülékeden.
Offline módban is működő GPS
Soha korábban nem volt ilyen könnyű megtalálni a helyes utat, mint most az A1000 készülékkel. A beépített, műholdas GPS modulnak hála akkor is pontos útmutatást kaphatsz, ha épp nincs internetkapcsolatod.
Bővíthető tárhely
Hogy még több fényképeket, zenét és videót tárolhass az A1000 készüléken, a 8 GB-os belső memóriát tovább bővítheted akár 32 GB-tal egy microSD-kártya segítségével.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2017-12-16 20:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése