2017. december 30., szombat

Zónavezérlő kapcsolódoboz HU-220 - Jelenlegi ára: 20 500 Ft

A HU-220 kapcsolódoboz funkciója, hogy több fűtési körös rendszerek esetén a különálló fűtési körök kapcsolói egy egységes szerelő dobozba kerüljenek bekötésre ezáltal megkönnyítve és gyorsítva a kivitelezést, valamint segítve a fűtési rendszer későbbi áttekinthetőségét és működésének biztonságát.
A HU-220 kapcsolódoboz felszereltsége:
A kapcsolódobozban 6. db szobatermosztát jel fogadására alkalmas sorkapocs található, az általuk szabályozható berendezések az alábbiak:
-1-2 term Sorkapocs - két szivattyú kimenettel, illetve két elektromos váltószelep kimenettel rendelkezik.
-3, 4, 5, 6 term Sorkapocs - egy szivattyú kimenettel, illetve egy elektromos váltószelep kimenettel rendelkezik.
A fentieken túl a kapcsolódobozban elhelyezett főköri fűtés szivattyú és potenciál független kimenet sorkapocsra kötött berendezés a szobatermosztátok bármelyikének jelével szabályozható.
A kapcsolódobozban elhelyezésre került potenciál független két jelű váltókapcsolóval bármely berendezés felé irányuló potenciál független jel megszakítható, illetve zárható (COM/NC/NO).
A kapcsolódobozban elhelyezett biztosíték , illetve zavartalan működés esetén világító LED jelző szolgálja a berendezés biztonságát A kapcsolódobozt szerelést megkönnyítő dobozzal és a biztonságot szolgáló gumi membrán kábel bemenetekkel láttuk el.
Futestuning. hu


Jelenlegi ára: 20 500 Ft
Az aukció vége: 2018-01-21 01:17 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése