2018. április 29., vasárnap

Ásvány karkötő - Holdkő és Rózsakvarc 8 mm-es golyó - Gyógyító kő - elasztikus - energia karkötő - Jelenlegi ára: 1 070


Holdkő és Rózakvarc természetes ásvány karkötő
8 mm-es ásványgolyókból készült elasztikus gumira füzve
Mérete 19 cm , ha más méretet szeretnél kérlek vedd fel velem a kapcsolatott és elkészítem.
A Holdkő
Gyógyászat 
Spirituálisan a holdkó a tisztánlátást és a médiumi fogékonyságot fejleszti
Elóscgiti a tudatos álmodást, föleg telihold idején.
Lelkileg
a (tudattalan) fényérzékelést finomítja, fejlesztve így a személyes
intuiciót. Elmélyiti az érzelmeket, segíti az álmokra való visszaemlékezést és
enyhíti a holdkórosságot.
Testileg
a tobozmirigy muködését serkenti, annak a fényérzékenységén keresz
tül hangolva össze a belső hormonciklusainkat a természet ritmusaival, javítva
igy a női termékenységet, enyhítve a menstruációs, a szülés utáni és a változó
kori panaszokat.
A Rózsakvarc
felébreszti az érzékenységet és elősegíti a szeretet boldogságát;  erősíti az empátiát;  bocsásd meg és gyógyítja meg a szív sebeit;  megnyitja a szépséget és a harmóniát;  élénkíti a művészi alkotóerőt.
Puha rózsaszín fényével a rózsakvár elősegíti az empátia, a szelídség, az érzékenység és a szeretet.  A szerető rezgést borítja a léleknek.  A sugárzása olyan, mint egy gyengéd érintés, amely alatt a szívünk lélegzik, bizalmassá és fokozatosan újra megnyílik.  A szív sérüléseit, amelyeket életünk során keménység, durvaság, elutasítás vagy más emberek gondatlansága okoz, fokozatosan megtisztítják és meggyógyulnak a Rózsakvarc gondozásával.  Így a keményedések elkezdenek feloldódni, ami gátolta a bennünk lévő szeretet és öröm áramlását.  Megtanuljuk elfogadni és újra szeretni magunkat.
A rózsa kvarc megmutatja nekünk, hogy a szeretet és a gyengédség mennyire rejlik a saját lényünkben.  A befolyása alatt visszanyerjük a megelégedettség és a teljesülés érzését, és újra nyitottak és érzékenyek.  Azt is tanítja, hogy bocsássunk meg magunknak és másoknak.  Ilyen körülmények között másokkal szabadon és várakozás nélkül találkozhatunk.  És így támogatja a boldogságot a szerelemben.
A rózsa kvarc minden szívünkre megnyitja a szívünket, a szeretet és a szelídség kifejezését magunkban, másokban és a teremtésben.  A zene, a költészet, a festészet és más művészetek szépségét érzékenyíti.  Mint a "művész kõ je", eleveníti a képzelet és a kreatív gondolkodás.  Képes arra, hogy felébresszen bennünk a gyermeke örömét és boldogságát, aki tudja, hogyan kell szeretet, gyengédség és megértés körülvéve.  Tehát nem meglepő, hogy a rózsakeményítő különösen alkalmas csecsemők és kisgyermekek számára.  Táblázatos rezgéseivel megvédi gyengéd természetét, hogy a gyermeki lélek megnyíljon és kibontakozhasson.  
Számlaszámom: 11773425-01884029 OTP Bank


Jelenlegi ára: 1 070 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 01:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése