2018. május 26., szombat

Új, Kültéri HD felbontású Wifi IP kamera. - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Nem külföldről rendelődik a licitálás után, hanem Magyarországi feladás, azaz 1-2 nap alatt megkapja ha megveszi.
A termék új, csak tesztelésre kibontott, hogy a tökéletes működésről meggyőződjek.
A cél, hogy csak kifogástalanul működő terméket kapjon a kedves vásárló!
A termék paraméterei, jellemzői:
1. HiSilicon Chip, 1280X720P nagyfelbontású kamera, a legszebb, kristálytiszta kép megjelenítésére. Mozgásérzékelés és valós idejű megfigyelés, 4 speciális mozgásérzékelési terület, automatikus e-mail riasztás támogatása, mobil értesítés és feltöltés fotókkal e-mailben / FTP-ben.
2. P2P, Plug and Play, nincs szükség router beállításra, távoli hozzáférés okostelefonon, támogatja a valós idejű nézetet távolról iPhone, Android, iPad, PC, Támogatja az Internet Explorer 8. 0-11. 0, a FireFox és a Google böngészőjét a távolról történő ellenőrzéshez és megtekintéshez. Támogatja az online lejátszást, pillanatképet, videofelvételt, paramétercserét.
3. Wi-Fi / 802. 11 / b / g / n, Támogatja az egykulcsos Wifi funkciót a telefonon APP Wanscam (nem kell a kamerát Ethernet kábellel csatlakoztatni). Nemzetközi szabványos ONVIF protokoll, amely tökéletesen kompatibilis az összes népszerű NVR rögzítővel, javítja a termék interakcióját.
4. 13 LED, IR távolság 15M. Beépített IR megvilágítás, automatikusan átkapcsol éjjel / nappal, igazi színt hozhat nappal vagy éjszaka, tökéletes képhatás, színazonosság, nincs elmosódás, természethű színvilágú.
 
Megjegyzés: Ez a termékalkalmazás frissítés alatt áll. Ha a kamera P2PID-azonosítója "WXH" -val kezdődik, kérjük, telepítse az E-view7 alkalmazást; Ha a fényképezőgép P2PID-je "ZZZZ" -vel kezdődik, kérjük, telepítse a WANSCAM alkalmazást. Kérjük, használja a megfelelő alkalmazást!
Természetesen a nyertesnek ha beütemeléssel mégiscsak problémája adódna, szívesen segítek a beállításban.
Cserebere nem érdekel, jó licitet mindenkinek!

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-29 13:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése