2019. február 26., kedd

Straus benzinmotoros fűkasza és bozótvágó 2 vágófejjel / 33 ccm - Jelenlegi ára: 38 390 Ft


Straus benzinmotoros fűkasza és bozótvágó 2 vágófejjel / 33 ccm
Nyílnak a kertben a fák, a füvek, a virágok, de az érkező tavasszal a gaz is felüti a fejét!
Szereted, ha frissen vágott fű illatát hozza a szél? Tedd rendbe környezeted könnyen használható benzinmotoros fűkaszával, amely mellé két különböző fejet mellékelünk, így a vastagabb gyommal és a bozóttal is elbánhatsz.
Ez a fűkasza és bozótvágó ideális munkatárs a kertben. Másfél méteres nyelével a nehezen megközelítő helyekre is elér, míg léghűtéses, kétütemű benzinmotorjával az elektromos hálózat nélküli területek is megtisztíthatóak.
A két mellékelt vágófej maximálisan illeszkedik az igényekhez: fű és szegély nyírásához félautomata damilfej; gazosabb területhez, bokor vagy nád irtásához pedig háromélű bozótvágó kés használható.
Használata nemcsak könnyű két kézre álló fogantyújának köszönhetően, de biztonságos is. A teljesen automatikus fék funkciónak köszönhetően egyből leáll a vágófej, amint elengeded a gázkart, e mellett az eszköz törmelék védőpajzzsal is rendelkezik a felpattanó kövek ellen.
Mindig húzz védőfelszerelést, kesztyűt, csizmát, szemüveget, hosszú nadrágot, és figyelj rá, hogy 15 méteres sugarú körben ne legyen körülötted senki!
Technikai információk:
Kétütemű, léghűtéses benzinmotor
Érintkezésmentes elektronikus gyújtás
Berántós indítás
Damil vágásútja: 415 mm
Maximális vágófej sebesség: 7000 fordulat/perc
Damil vágásútja: 520 mm ; maximális vágófelület: 415 mm
Hengerűrtartalom: 33cm2
Üzemanyagtartály: 0, 9 liter
Súly: 9, 51 kg
Üzemanyagtartály: 0, 6 liter
Csomag tartalma: 2 különböző vágófej (1 db damil vágófej, 1 db háromágú vágófej); vállszíj; keverőedény az üzemanyagnak; gyertyakulcs; szerszámkészlet; alumínium rúd (1, 5 m)
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 49990 Ft
Akciós ár:
38390 Ft


Jelenlegi ára: 38 390 Ft
Az aukció vége: 2019-03-19 10:52 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése