2019. március 27., szerda

Schöffel 2in1 többfunkciós túranadrág / rövidnadrág, 36 / UK 10 - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Eredeti Schöffel 2in1 többfunkciós túranadrág, rövidnadrág
Hibátlan, kitűnő állapotú nadrág. Kényelmes szabású. Erős, víztaszító, lélegző, könnyű anyagú nyári nadrág. Dereka két oldalt részlegesen (8cm) gumírozott, széles övbújtatókkal ellátott. Két oldalsó nyitott zseb, a jobb oldali zseb alatt egy rejtett zippes zseb és egy tépőzáras combzseb. Lecipzározható szárakkal rövidnadrággá alakítható. Szárvégek húzózsinórral szűkíthetők. Elől a combzseb fölött s hátul derékon hímzett márkajelzés. Hibát nem találtam. Az anyagösszetételt jelző címke ki lett vágva, így arról nem tudok pontos infót adni.
A fotókon a színek árnyalatnyit eltérhetnek.
Az első 5 db fotó erről a nadrágról készült, az utolsó 7 db fotó a további termékeimről.  
Beleírt méret: 36 / UK 10
Mért méretek:
- derék: 35 cm
- csípő: 48 cm
- Teljes szárhossz (hosszú- s rövidnadrág): 102 / 49 cm
- Súlya: 297 gr
?  Személyesen átvehető, próbálható Budapesten, de kérésre előre utalás után postázom is. Postázás módja megbeszélés kérdése. ?  Pontos postaköltséget csak csomagolás után tudok mondani.
?  Ha bármi kérdésed van akár az árral, a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, ne tartsd vissza... kérdezz bátran, amiben tudok segítek!
?  Kérlek érdeklődj a termék megléte felől, mert máshol is hirdetem, s nem mindíg tudom rögtön törölni az aukciót miután valaki lecsapott rá.
?  Nézz szét a termékeim között, van még néhány jó dolog főleg outdoor, túra, motoros, lovas kategóriákban... hátha megtetszik valami.

Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2019-04-17 02:43 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése