2019. április 28., vasárnap

Középfölde Gyűjtemény - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

A HOBBIT ÉS A GYŰRŰK URA BŐVÍTETT VÁLTOZATOK TRILÓGIÁI EGYETLEN 36 LEMEZES GYŰJTEMÉNYBEN, A TELJES FÜGGELÉKEK SOROZATTAL
A HOBBIT: VÁRATLAN UTAZÁS
BŐVÍTETT VÁLTOZAT
A 6 lemez tartalma: A film bővített változata audiokommentárral, a mozis változat extrái, Függelékek 7. rész: Egy rég várt utazás: A hobbit krónikái első rész, Függelékek 8. rész: Visszatérés Középföldére.
Színes / 175 PERC
A HOBBIT: SMAUG PUSZTASÁGA
BŐVÍTETT VÁLTOZAT
A 6 lemez tartalma: A film bővített változata audiokommentárral, a mozis változat extrái, Függelékek 9. rész: Úton Vadonföldre: A hobbit krónikái második rész, Függelékek 10. rész: Az utazás Ereborba.
Színes / 179 PERC
A HOBBIT: AZ ÖT SEREG CSATÁJA
BŐVÍTETT VÁLTOZAT
A 6 lemez tartalma: A film bővített változata audiokommentárral, a mozis változat extrái, Függelékek 11. rész: A gyülekező fellegek: A hobbit krónikái harmadik rész, Függelékek 12. rész: Az út végén.
Színes / 157 PERC
A GYŰRŰK URA - A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE
BŐVÍTETT VÁLTOZAT
A 6 lemez tartalma: A film bővített változata audiokommentárral, a mozis változat extrái, Függelékek, 1. rész: A könyvtől a vízióig, Függelékek 2. rész: A víziótól a valóságig, kulisszák mögötti dokumentumfilm.
Színes / 198 PERC
A GYŰRŰK URA - A KÉT TORONY
BŐVÍTETT VÁLTOZAT
A 6 lemez tartalma: A film bővített változata audiokommentárral, a mozis változat extrái, Függelékek 3. rész: Az utazás folytatódik, Függelékek 4. rész: Harc Középföldéért, kulisszák mögötti dokumentumfilm.
Színes / 214 PERC
A GYŰRŰK URA - A KIRÁLY VISSZATÉR
BŐVÍTETT VÁLTOZAT
A 6 lemez tartalma: A film bővített változata audiokommentárral, a mozis változat extrái, Függelékek, 5. rész: A Gyűrűháború, Függelékek, 6. rész: Egy korszak vége, kulisszák mögötti dokumentumfilm.
Színes / 237 PERC
Hangok:
A hobbit trilógia:
magyar (5. 1), angol (5. 1), lengyel (5. 1)
A Gyűrűk Ura trilógia:
magyar (5. 1 EX), angol (5. 1 EX)
Feliratok:
A hobbit trilógia:
magyar, angol halláskárosultaknak, bolgár, lengyel
A Gyűrűk Ura trilógia:
magyar, angol

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-19 20:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése