2019. augusztus 28., szerda

Videós bébiőr - Avent SCD841 DECT - Jelenlegi ára: 82 989 Ft

Márka:
Philips AVENT
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap
ÁFA kulcs:
27%
videós bébiőr
Baba biztonsági monitor
Legyen mindig gyermeke közelében
A-FHSS technológia ? a biztonságos és személyes megoldás
Személyes és biztonságos (A-FHSS)
2, 7"-es színes képernyő
Altatódal és beszéd funkció
Személyes, biztonságos kapcsolat az adaptív FHSS technológiával Az egyedülálló kézibeszélő-párosításnak köszönhetően személyes és biztonságos a kapcsolat a gyermekével. Az új Adaptív FHSS (frekvenciaugrásos szórt spektrum) technológia révén minimális az interferencia.
Nagy felbontású, 2, 7"-es képernyő, kristálytiszta éjjellátó funkcióval Éjjel és nappal is láthatja gyermekét a kristálytiszta infravörös éjjellátó funkciónak köszönhetően, ami sötétben automatikusan bekapcsol. Nagy felbontású, extra nagy, 2, 7"-es színes képernyőn kísérheti figyelemmel, ahogy gyermeke alszik.
Energiatakarékos ECO mód, csatlakoztatási kijelzéssel Az ECO-mód bekapcsolásával csökkentheti az energiafogyasztást a gyerekszoba csendesebb időszakai alatt, miközben az egyedülálló csatlakoztatási kijelzésnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy kapcsolatban van gyermekével. Az ECO mód kikapcsolja az audio- és videojelek átvitelét, és az egységek csak akkor csatlakoznak, ha a baba hangot ad ki.
Beltéri hatótávolság
akár 50 méter*, kültéri hatótávolság: akár 300 méter*.
Kiemelkedően hosszú működési idő az éjszakai felügyelethez A kényelmesen használható, tölthető szülői egység akár 10 órányi figyelemmel kísérést biztosít vezeték nélkül.
Szóljon gyermekéhez
Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról
Megnyugtató altatódalok a baba megnyugtatásához Semmi nem csendesíti le olyan hamar a kisbabákat, mint egy kedves altatódal. A ház bármelyik helyiségéből választhat az 5 elringató dallam közül, és bekapcsolhatja azokat, így gyermeke szinte azonnal, könnyedén elalszik.
Hallgassa a babát tiszta hanggal
Minden apró kacagást és gőgicsélést tökéletesen tisztán hallhat.


Jelenlegi ára: 82 989 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése