2019. november 29., péntek

Laundry tree ruhaszárító - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Laundry tree ruhaszárító állvány, mi megvettünk kettőt, de aztán rájöttünk, hogy a második már nem fér el. Egyszer volt kibontva, de nem is állítottuk össze, tehát nem volt használva. Egyébként nagyon praktikus.
Termékleírás:  
Ön is szeretné,  ha a ruhái kis helyen száradnának? Vessen véget a ruhaszekrényben uralkodó káosznak! A nagy helyigényű ruhaszárító állványok ideje lejárt!
Megérkezett a Laundry Tree,  egy forradalmi ruhaszárító és tároló állvány! Takarékoskodjon a hellyel és élvezze a rendet teregetéskor, a ruhásszekrényében, az előszobájában, vagy bárhol az otthonában! Használja ki a helyet a padlótól a plafonig!
Akár 50 ruhadarab egyszerre
A Laundry Tree-n egyszerre akár 50 ruhadarab is lóghat, és közel 35 kilónyi súlyt is elbír. Egy teljes adag mosás elfér a 70 cm széles állványon. Hosszú ruhák és kabátok is kényelmesen száradhatnak rajta.
Kíméletes a ruhákhoz
A Laundry Tree-n szárított ruhák kíméletesen száradnak, mivel vállfákon lóghatnak, nem maradnak kellemetlen hajtásnyomok rajtuk. Ezzel vasaláskor is sok időt megspórolhat!  
Rendkívül praktikus ruhaszárító és tároló
Többé nem kell a hatalmas ruhaszárítót betuszkolnia a szobába! A Laundry Tree-t bármilyen mennyezeten rögzítheti, egy szűk sarokban is, a házban vagy a szabadban. A felállítása rendkívül egyszerű, nem kell hozzá sem fúrni, sem csavarozni. A Laundry Tree titka a rugós rögzítés, amivel egyszerűen befogathatja az állványt a padló és a plafon közé, és akár 262 centiméteres hosszúságik kihúzható.
Mi van a csomagban?
A Laundry Tree alapcsomag tartalmaz egy állványt, állványonként 3-3 vállfatartó kart, valamint állványonként 1-1 dupla akasztót. A vállfákat nem tartalmazza.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-13 15:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése