2019. december 30., hétfő

6 mm szárméretű szabványos tömör keményfém gravírtű választható kúpszöggel. - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

   6mm  szárméretű tömör keményfém wolfram carbid gravírozó tű a gyártótól, rendkivül kedvező újraélezési lehetőséggel!
Választható tetszőleges marási kúpszszöggel, 0. 3 mm lapolással lásd: táblázatot!
Felhasználás:
Főleg ott ajánlott ahol az olcsóbb 3. 175 mm szárméretű gravírtű már nem biztosítja a megfelelő gravírozási mélységet.
 Fához reliefek marásához, akár 18 mm maximális marási mélységgel (20 fokos) mindenféle műanyagokhoz, plexihez, szinesfémekhez, fazettázáshoz (90 fokos)      minden olyan esetben amikor az 1/8-ad  collos (3. 175 mm ) szárméretű gravírtű már nem teszi lehetővé a megfelelő marási mélység (E*) elérését.
Kérném, hogy a fotók között lévő táblázatot tanulmányozza át alaposan.
Alapból mindegyik 0. 3 mm lapolással (F) készül, ha ez a lapolás nem felel meg akkor más érték is kérhető  .. 0. 5 , 0, 8mm lásd a magyarázó ábrát.
Rendelés után 1-2 nappal postázom raktárról, csak Magyarországra tudok szállítani.
 Márkás német alapanyagból készül.
Minden szerszám védőkupakkal ellátott amin feliratozva rajta van a kúpszög és a lapolás mértéke.
Minden szerszám mikroszkóppal egyedileg ellenőrzött.
A tőlem vásárolt szerszám, ha kicsorbúl és visszaküldi akkor alig féláron ujraélezem.      ----Ez jelentős megtakarítást tesz lehetővé mivel egy szerszám akár 5... 10 szer is ujraélezhető, a kicsorbulás mértékétől függően.
Előreutalás után a számla a borítékban lesz elküldve ajánlottan elsőbbségi módon azaz másnap ott van a feladástól számítva.
Tekintse meg többi  termékemet is:
https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=IMoszi
20 fokos gravírtű:  kis oldaldölésű részletdús aprólékos gravírozásokhoz való, a NYÁK gravírozók kedvelt szerszáma. Külön kérésre 0. 1 mm lapolással is. A szerszám használatához rutint  és futáspontos főorsó szükséges, igen sérülékeny jószág. A 20 000 1/min fordulat alapkövetelmény.
30 fokos gravírtű:  felhasználóbarátabb eszköz, akár kezdőknek is ajánlott. Nem igényel akkora gondoskodást mint a 20 fokos, nem pattan ki a hegye olyan könnyen, mivel a csúcs közelében a vágóél hátsó megtámasztása határozottabb.   Műanyagok, szinesfémek megmunkálására ajánlott.
45 fokos gravírtű:  Az iparszerűen gravírozók legkedveltebb, leggyakrabban használt eszköze. Stabil darab, megfelelő élszögekkel, rádiusszal ellátva acél, inox, és egyéb nagyobb szakítószilárságú anyagokhoz is használható. Természetesen műanyagokhoz szinesfémekhez ugyanúgy jó. Vékony betűk, vonalak esetén sajnos a marandó anyag esetleges felületi egyenetlensége itt már jelentős vonalszélesség változást okoz a nagyobb kúpszög miatt, de felületkövetővel és más trükkökkel megoldható a probléma. Ebből a tipusból mindíg érdemes tartani párat raktáron, többféle lapolás (F) értékekkel.
60 fokos gravírtű:  Főképpen acélhoz, korranyaghoz való. Rádiusszal ellátva az élettartama jelentősen növelhető.
90 fokos gravírtű:  ” Vbit” avagy vésett jellegű marásokhoz ajánlott, de használatos fazettázáshoz is.


Jelenlegi ára: 2 600 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 22:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése