2020. április 24., péntek

Retro TORNADO NDK játékvasút felhúzható mozdonnyal, kocsikkal, pályával komplett lemezjáték - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
A származási időszak az 1980-as évek. Képeken látható megkímélt, hiánytalan vasútpálya, hiánytalan doboztartalom mellett működő mozdonnyal. Két darab sín "bibis". (9-10kép)Egy egyenes szakasz el volt törve, de bombabiztosan, precízen meg lett csinálva a fonákjáról, továbbá ugyanez az egyenes és egy íves szakasz összeillesztési végének egyik oldala picit sérült. Igazándiból nem akadályozza a pálya összerakását és egyben maradását és nem akadályozza a játékot a működésében, mint azt a videón is lehet látni.
A pálya stabil és nem csúszik szét.
Doboza is jó állapotban van. Belső vékony fehér műanyag-tartóprofil is sérülésmentes.
A bemutatott videó a hirdetésben szereplő termékről készült!
Az utasszállító kocsik lemezek és műanyag karosszéria keverékei. A mozdony erős, felhúzója és mechanikája rendben van. Kis karocska eltolásával rögzíthető felhúzáskor, majd a kar elmozdításával indul a rugó lefutása és a működés.
A bemutatón az egyik kocsit leakasztottam róla, de viszi a 4-et is, bár akkor lassabb a futás.
Régi játék az 1980-as évekből, nagyon szép állapotban megmaradt, félretett dolog. Tiszta és nem padláson tartották. Dobozán az éleknél vannak kopások, de szétszakadva sehol nincs.
NDK-s termék volt. Játékra és gyűjteménybe is kiváló lehet! Lepd meg vele az unokád, vagy magad... : )
Postázni  Vaterafutárral IGEN! (DPD, és más Foxi-Maxi NEM!!! )
MPL Csomagautomata!!!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2020-04-24 18:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése