2020. november 25., szerda

Rode - Videomic Go Kompakt Videomikrofon - Jelenlegi ára: 21 000 Ft

Eladó a képen is látható  Rode - Videomic Go Kompakt Videomikrofon. Gyakorlatilag új, karcmentes, makulátlan állapotban, 2-3 alkalommal lett használva, természetesen tökéletes müködéssel, a képen látható kiegészítőivel! Még a számla is megvan.  
Leírás:
Tiszta, irányított hangfelvétel a Rode VideomMic GO-val, mely 3. 5 mm (kis) jack csatlakozójával a legtöbb félprofesszionális és konzúmer kamera bemenetéhez csatlakoztatható, a vaku papucs felfüggesztés segítségével biztosan rögzíthető a kamerára, és a speciális Rycote rezgéscsillapító felfüggesztésnek köszönhetően teljesen kizárja a kezelésből adódó zajokat.
A kompakt és könnyű súlyú VideoMic GO tiszta, részletes, hangfelvételek készítésére képes. Szűkített iránykarakterisztikájának köszönhetően kifejezetten a mikrofon (kamera) irányába fókuszál, ezzel biztosítja, hogy a hangfelvétel mentes legyen a nem kívánatos háttérzajoktól.
A Rycote Lyre rezgéscsillapító felfüggesztési rendszernek köszönhetően a mikrofon kapszulája mentesül a környezetből érkező mechanikus vibrációktól, ütődésektől, melyek zavarnák a hangfelvétel minőségét.
A hagyományos rugalmas gumi felfüggesztésekkel ellentétben a Lyre magas minőségű thermoplasztikból készül és egy darab alapanyagból kerül kialakításra, így nincsenek illesztései, akusztikai szempontból tökéletesen izolálja a mikrofont a környezetétől, és a kialakításának valamint az anyagának köszönhetően soha sem fog elkopni vagy meggyengülni.
A VideoMic GO kezelése egyszerű, nincsenek komplikált kezelőszervei vagy beállítási igényei, a működéséhez szükséges tápellátást a kamera/fényképező audió csatlakozója biztosítja számára (Plug-On power), tehát nincsen szükség elemre ami bármikor lemerülhet és meghiúsíthatja a felvételt.
Posta előreutalás mellett megoldható!
SŐT A FELTÜNTETETT ÁR TARTALMAZZA A POSTAKÖLTSÉGET!
(MPL csomagautomatába, MPL postapontra, és házhoz FOXPOST nem! )
Tekintse meg további termékeimet! Számos retro termékek, számítástechnikai termékek, és mobil telefon tartozék kapható!


Jelenlegi ára: 21 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 16:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése