2020. december 27., vasárnap

Nikon D3000 digitális fényképezőgép (Váz) (83E) - Jelenlegi ára: 24 990 Ft


Nikon D3000 digitális fényképezőgép
D3000 nagy teljesítményű, DX-formátumú SLR, amely kiváló képeket készít, és egy sor funkcióval rendelkezik, amelyek egyszerűvé és szórakoztatóvá teszik a fényképezést. A Nikon intelligens Útmutató módja hihetetlenül felhasználóbarát, beépített súgót kínál, amelynek segítségével még a kezdők is csodálatos képeket készíthetnek. Ha nem tudja, hogy egy adott képet hogyan készíthet el, az Útmutató mód tökéletes megoldást kínál: megkérdezi a készíteni kívánt kép jellemzőit, majd automatikusan elvégzi a fényképezőgép beállításait, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen. Ha fejleszteni szeretné saját tudását, az Útmutató mód használatával meg is tanulhatja a szükséges beállításokat. A 10, 2 megapixeles képérzékelő és a gyors automatikus élességállítás pontos, részletgazdag képeket garantál. A nagyméretű, 7, 62 centiméteres LCD-monitor rendkívül kényelmes a komponáláshoz és a képek megtekintéséhez, továbbá egyszerűvé teszi a beépített retusálás menü használatát, amellyel számítógép közbeiktatása nélkül módosíthatja képeit. D3000 – a fényképezőgép, amely megmutatja, hogyan készíthet egyszerűen csodálatos felvételeket.
Kiváló képminőség – 10, 2 megapixeles képérzékelő
Borotvaéles, 11 pontos automatikus élességállítási rendszer 3D követéssel
Nagyméretű, 7, 62 cm-es, nagy felbontású LCD-monitor
Útmutató mód – értelemszerű beépített súgó
Főbb jellemzők
Útmutató mód: gyors és egyszerűen használható beépített súgó. Megkérdezi a készíteni kívánt kép jellemzőit, majd automatikusan elvégzi a fényképezőgép optimális beállításait, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen. Beállítható úgy is, hogy megmutassa, hogyan végezheti el ön a beállításokat, így segít megtanulni a fényképezőgép kezelését és az SLR fotózás alapjainak elsajátítását.
A 10, 2 megapixeles, DX-formátumú CCD-képérzékelő elképesztően részletgazdag képeket eredményez, és rendkívül éles nagyítások készítését teszi lehetővé.
A borotvaéles, 11 pontos automatikus élességállítási rendszer gyors és pontos automatikus élességállításra képes a kép teljes területén. A négy AF mező mód, közöttük a 3D követés AF, éles felvételeket garantál, még akkor is, ha téma nem a kép középpontjában van, illetve ha gyorsan vagy kiszámíthatatlanul mozog.
Kettős beépített porosodáscsökkentő rendszer: A képérzékelő-tisztító és a levegőáramlás-vezérlő rendszer megakadályozza, hogy a por leülepedjen a fényképezőgép képérzékelőjére, ennek köszönhetően tiszta, foltmentes képeket készíthet.
A Fényképezési helyzetfelismerő rendszer közvetlenül a zár kioldása előtt optimalizálja a fényképezőgép beállításait, ezáltal éles, pontos felvételt készít.
Nagy ISO (100– 1600) érzékenység: Automatikus ISO funkcióval rendelkezik, illetve manuálisan kiterjeszthető ISO 3200 értékig a Hi1 beállítással. A rövidebb záridő használhatósága jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.
A nagyméretű, 7, 62 centiméteres, nagy felbontású LCD-monitorról könnyedén leolvashatók a fontos információk, és élvezetessé teszi a fényképek megtekintését és szerkesztését.
A 3 kép/másodperc sebességű sorozatfelvétel használatával 3 kép/mp sebességgel rögzítheti a gyorsan zajló eseményeket.
A Képszabályozás segítségével már a felvételkészítés előtt egyedivé teheti képeinek megjelenését és hangulatát. Hat beállítás közül választhat: Általános, Élénk, Semleges, Monokróm, Portré és Tájkép.
A bővített beépített retusálás menü használatával még a fényképezőgépben szerkesztheti és javíthatja képeit. A funkció egy sor fényképeffektust kínál, például: D-Lighting, szűrőeffektusok és az okos Miniatűr hatás, amely úgy alakítja át a képet, mintha apró makettek lennének rajta.
Bővíthető rendszer: a fényképezőgép kompatibilis a DX NIKKOR objektívek széles választékával, amelyek kiemelkedő élességükről, kiváló kontrasztjukról és pontos színvisszaadásukról ismertek. A gépet az AF-S és AF-I NIKKOR objektívekkel való használatra optimalizáltuk.
A termékek a képen látható állapotban vannak.
Tartozékok: CSAK A VÁZ ÜRESEN akku és minden egyéb nélkül.
(Opcionálisan minden tartozékot tartunk hozzá, igény esetén ezek külön megvásárolhatóak, mint pl: akkumulátor, töltő, optika, nyakpánt. )
Zár várható élettartama a gyártó szerint  minimum 100. 000 expot ki kell bírnia, de tapasztalatok alapján inkább 150. 000 amit kibírnak.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok
*Opcionális tartozék: a gép mellé kedvezményesen megvásárolható tartozékok


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 07:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése