2021. január 25., hétfő

Curver KERTI RATTAN HŰTŐGÉP ICE CUBE asztal és puff Allibert szék kerti bútor műrattan = KIÁRUSÍTÁS - Jelenlegi ára: 24

KERTI RATTAN HŰTŐGÉP ICE CUBE / asztal / puff - GRAFIT
Nagyon szép kompakt és modern rattan utánzat, UV mentes, könnyen karbantartható.
Keri hűtőláda (hűtőtáska helyett)
Ice Cube egy egyedi formatervezésű keri hűtőláda, mely segít hidegen tartani az italokat a nyári bulik alkalmával! A hűtőládával minimális mennyiségű jégakku is érkezik, de érdemes egy zacskó jeget is beleborítani, hogy meglegyen a megfelelő hűtőteljesítmény.
Akár ülőhelyként is használható
Az italtároló - hűtő kialakítása miatt egy masszív ámde puha ülőhelyet biztosít egy személynek, aki ráüléssel akár felügyelheti is az italfogyást, de asztalként és lábtartóként is használható, illumináltsági foktól függően.
Ice Cube mint műrattan kerti tároló
Természetesen ezt a hűtőládát alternatív módokon is használhatjuk, azaz nem csak italt, hanem bármi mást is tárolhatunk benne. De annak meg mi értelme? A virslinek a grillen a helye!
A bútor anyaga a nedvességgel és az UV sugárzással szemben ellenálló műanyag. Nagyon könnyű a tisztítása!
7 literes tároló zsámoly, használható mint egy hütögép is. Nagyon szép és modern rattan utánzat, UV mentes, könnyen karbantartható.
 Termékleírás:
méretek: 41 x 42 x 42 cm
súly: 5 kg
7 liter 
anyag: müanyag
szin: grafit
fedéllel
TÖBB FUNKCIÓS: zárt állapotban ülőalkalmatosságként funkcionál, vagy asztalként
kiváló és stílusos kiegészítő kerti partikhoz, teraszra, erkélyre akár önmagában akár meglévő műrattan kerti bútor garnitúra kiegészítőjeként is!
HIBÁTLAN SÉRÜLÉSMENTES ÁLLAPOTBAN BOLTI ÁRA ALATT!
AZONNAL ÁTVEHETŐ - FUTÁRRAL MÁSNAPRA OTT VAN!
KIÁRUSÍTÁS / GARÁZSVÁSÁR!
Kérdések és válaszok:
- A terméket/termékeket személyesen veheted át Debrecenben, az Eladó címén, egyeztetett időpontban (hétköznap vagy akár hétvégén is egyeztetést követően). Fizetés készpénzben átvételkor vagy banki előre utalással is lehetséges érintésmentesen.
- Amennyiben nem személyesen veszed át, az ország bármely pontjára MPL futárral tudom küldeni a terméket. Ez esetben a vételár(ak) + egyszeri szállítási költséget banki utalással kell előre kiegyenlíteni. Ennek a díját a szállítási fülön megtalálod. Szállítás kizárólag háznál történő feladással lehetséges a vevő címére, postapontra vagy ha a méret engedi csomagautomatába (a háznál történő felvétel drágább, de sajnos nincs lehetőségem elvinni a terméket, így vagy a Vevő jön érte, vagy futár). Azonban ez több termék vásárlása esetén is egyszeri díj!
- Azaz természetesen az aukciókat lehet kombinálni, tehát több termék vásárlása esetén egy csomagban tudom küldeni a termékeket, így érdemes szétnézni és több aukciómban is licitálni. (maximum 7 napig várhatóak össze az aukciók), de van lehetőség előre hozni a zárást - ha ír egy ajánlatot az adott termékre, így 24 óra múlva lejár!
- Amennyiben egy terméket megnyer, kérem (emailben) vegye fel velem a kapcsolatot, 3 napon belül.
A VEVŐ vállalja, hogy a megnyert terméket az aukció zárását követő legkésőbb 1 héten belül átveszi (személyesen vagy futárral) a megnyert terméke(ke)t. Amennyiben ezt nem tudja elfogadni, kérem ne licitáljon. Amennyiben a Vevő egy hét alatt sem jelentkezik a termékért (azaz addig sem fizeti ki és szállítja el), az aukciót újraindítom, a jövőben pedig nem fogadok licitet a felhasználótól.
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ MEGVESZEM MOST! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket vagy egy forintos aukció esetén licitáljon amennyit Önnek megér,  így akár egy forintért (=ingyen) is elvihető (személyes átvétel estén, szállítás esetén a szállítási költséget a vevő állja).
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
személyesen (Debrecenben) veszi át a terméket - díjmentesen, vagy
futárszolgálattal házhoz szállítást kér (háztól-házig futárral tudjuk küldeni a terméket), így kényelmesen, otthonában vagy a kért címen átveheti a megrendelését!
Házhozszállítás esetén a megrendelést követő oldalon tudja megadni a szállítási címet!
A megrendelést követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szállítási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben vagy telefonon fel tudja venni velem a kapcsolatot (kérjük 3 napon belül)
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) felveszi a csomagot a futárszolgálat.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-25 20:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése