2021. február 28., vasárnap

Projektor EPSON EMP-X5 XGA felbontás 3LCD technológia - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Projektor EPSON EMP-X5 XGA felbontás 3LCD technológia
Az Epson vitathatatlanul világelső a projektorok területén!
Otthoni filmnézésre, vagy PowerPoint bemutatókhoz is megfelel. Hordozható, a gyári EPSON táskájával, távirányítóval, ajándék VGA kábellel és egy bontatlan DVD filmmel együtt adom. Fehér falra, vagy vetítővászonra lehet vetíteni sokkal nagyobb méretben, mint az LCD tv-k mérete!
Kiváló minőségű – az Epson 3LCD technológia és a 8 színmód kitűnő képet ad, bármi is a téma.
Egy pillanat alatt üzemkész – a készülék elindítása mindössze 5 másodpercet vesz igénybe, a kikapcsolása pedig csak egyetlen másodpercig tart! Nem kell várni, mint más projektoroknál, hogy a ventilátor még 1-2 perc után áll le.
Nagy megbízhatóság – a speciális E-TORL lámpa élettartama akár 4000 óra, ebből már elhasználva 1160 óra (beépített üzemóra számlálója van).
Nemcsak számítógép, hanem DVD lejátszó is csatlakoztatható hozzá a kiváló képminőséget biztosító komponens (piros-zöld-kék) kábellel is!
Csatlakozók: Computer VGA (D-sub), S-Video (mini DIN), kompozit video (RCA), audio (2xRCA), USB (B), komponens video (Pr-Y-Pb) a menüben lehet átkapcsolni, hogy a D-sub csatlakozón milyen jelet fogadjon. Külön kérésre tudok adni hozzá ilyen csatlakozó adaptert komponens jel fogadásához.
Low-lamp mode (-20% fényerő és zaj, 4000h izzóélettartam), AV mute, auto trapéz korrekció, jelszavas védelem, felhasználói logo állítható be, távegér a távirányítóval, hordtáska, 1W-os beépített hangszóró.
Technikai jellemzői:
Felbontás: XGA (1024× 768 képpont)
Fényerő: 2200 ANSI Lumen 
Kontraszt: 400: 1
Optikai Zoom (1, 2× )
Lámpa élettartam: 4000 óra
Tömeg: 2, 7 kg
Konzolra, tartó állványra való felfogatáshoz a projektoron elő vannak készítve a rögzítő menetes furatok.
Személyes átvétel mellett igény esetén tudom küldeni postai úton, csomagautomatába küldve (MPL, vagy Foxpost), vagy akár háztól-házig szállítással is.

Jelenlegi ára: 38 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 20:44 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése