2021. június 29., kedd

Egészpályás letámadás - A Fradi és az állambiztons - Jelenlegi ára: 3 646 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1760450
Koós Levente
Egészpályás letámadás - A Fradi és az állambiztonság 1945-1970 között
Az ország legnépszerűbb sportegyesülete hosszú évtizedeket húzott le jelentős politikai szembeszélben, ez idő tájt több tucat, az állambiztonságnak dolgozó ügynök tevékenykedett a Ferencváros körül. A könyv fejezetről fejezetre nyújt egyre mélyebb bepillantást a kommunista belügy sötét bugyraiba, és számtalan, sokáig megválaszolatlan kérdésre igyekszik választ adni.
Csencselő futballisták, lelátókon és utcákon renitenskedő drukkerek, ötvenhatos forradalmárok, korrupt sportvezetők, kegyetlen tartótisztek, megtört, megalázott besúgók, valamint a korszak legjobb játékosai - mint Albert, Varga, Novák és Rákosi - tűnnek fel a történetekben. A legtöbbször mégis úgy érezni, a főszereplők maguk a szurkolók, közülük is a B-közép mindvégig kiemelt figyelmet kap az események elbeszélésekor: tagjait folyton megverik, lecsukják és beszervezik, a csoportot vegzálják és fenyegetik, de ők sohasem fogynak el, mindvégig kitartanak szeretett klubjuk mellett.
Az egykori ügynökjelentésekkel és egyéb, "szigorúan titkos! " minősítésű dokumentumokkal színesített kötet lebilincselő olvasmány mindazoknak, akik egyszerre érdeklődnek a történelem, a sport, a kádári mindennapok és természetesen a Fradi iránt.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 646 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 19:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése