2021. szeptember 28., kedd

Panda Nutrition Arginin + Citrullin 5050 300g - Jelenlegi ára: 5 890 Ft


Márka:
Panda Nutrition
Szállítási idő:
1-3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
1-3 munkanap
Évek óta edz, de már nem jönnek az eredmények? Szeretné, ha újra lendületbe kerülne és elindulna a fejlődés útján? Akkor próbálja ki az Arginin és Citrullin tartalmú kiegészítőnket!
Vásárlói visszajelzések alapján a két leghatékonyabbnak tartott ? edzés előtti? serkentőt tettük az Arginin + Citrullin 5050 porunkba. Mindkét összetevő hasonló metódussal működik, megnövelik a vér NO-szintjét ezáltal ellazítja az érfalakat és az izmokba több oxigén eljutását teszi lehetővé. Tanulmányok bizonyították, hogy a sportolás során kitolja a kimerülésig eltelt időt és fokozza a nagy intenzitású mozgások toleranciáját.
Panda Nutrition Arginin + Citrullin 5050 300g
Tanulmányok szerint az arginin és citrullin együttes alkalmazása jótékonyan hathat a merevedési problémákra. További tanulmányok szerint ennek a két aminosavnak a szintje alacsonyabb a merevedési zavarban szenvedő ferfiak esetében.
Ezenkívűl, további tanulmányok szerint csökkentheti a magas vérnyomást.
Mindkét komponens ugyanazt a célt szolgálja, csak egymás hatását erősítik fel, un. szinergiahatásba lépnek egymással.
Legfontosabb jellemzők:
- tiszta arginin és citrullin aminosav forrás
- egzotikus mangós íz, frissítő hatással
- por állag, könnyű adagolás
- cukor-, zsír- és laktózmentes
- kiválló ár / érték arány
Kiknek ajánljuk a Citrullin + Arginin 5050-et?
- állóképességi sportok szerelmeseinek (futás, úszás, biciklizés stb)
- testépítőknek
- egészségtudatos termékek kedvelőinek
- aktív életmódot élőknek
- ha szeretné fokozni az állóképességét és az edzés intenzitását
- ha férfiként merevedési problémái vannak
- akik szereténk a magas vérnyomást kissé csökkenteni
Az L-arginin hatása: az l-arginin egy nem eszenciális aminosav, ami a hipofízisben termelődik, de hasonlóan sok tápanyaghoz, sport és nagyobb fizikai igénybevétel esetén nem elegendő mennyiségben. Ilyenkor az L-arginint kivülről kell bevinni, akár ételekből, akár kiegészítő formájában.
Az l-arginin megnöveli a szervezet és a vér NO-szintjét (nitrogén-oxid) ezáltal az érfalak ellazulnak és kitágulnak az erek, így több vér és ebből kifolyólag több oxigén jut az izmokba. A kitáguló erek következtében az l-arginint érelmeszesedés, magas vérnyomás és merevedési problémák esetén is szokták ajánlani.
Az L-citrullin hatása: az l-citrullin az arginin előanyaga, számos kutatás alapján még hatékonyabb is a bevitele, mint az argininé, mert a szervezet jobban tudja hasznosítani. Az l-citrullint a szervezet l-argininná alakítja, míg az arginin direkt bevitele azonnali megnövekedett L-arginin szintet eredményez a vérplazmában, addig az L-citrullin pótlása az arginin szintjét csak késleltetve emeli meg. Az arginin mellé adagolt citrullin, így mind rövid távon, mind hosszabb távon megemeli a vér NO-szintjét.
Adagolás: a Citrullin+Arginin porból edzés előtt 5 gramm bevitele ajánlott. Intenzív edzés esetén vagy élsportolóknak a 10 gramm bevitele is indokolt lehet. Sima vízben elkeverve ajánlott a fogyasztása.
Ízesítés: mangó
Összetevők: L-Arginine, L-Citrulline DL-Malate (1: 1), citromsav (Citric acid), csomósodásgátló anyag (szilícium-dioxid, ortofoszforsav kalcium sói), ízfokozó, édesítőszer (Sucralose, Acesulfame-K), színezőanyag (Ponceau 4R***, Indigo carmine).

Jelenlegi ára: 5 890 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 16:51 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése