2021. október 31., vasárnap

Intel Core 2 Duo E8400 processzor LGA 775 foglalathoz - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

█ █ TERMÉK
Használt és működő "Intel Core 2 Duo E8400" processzor LGA 775 foglalathoz. 1 nap kipróbálási garanciát biztosítok rá. Semmilyen tartozékot vagy kiegészítőt nem adok hozzá, ami nem szerepel valamelyik fotón.
2 db-ot árulok belőle és az ár darabár.
A mellékelt képernyőmentéseken a processzornak a CPU-Z szoftver által felismert adatai láthatóak. Elfelejtettem felírni, így nem tudom, melyik adatok melyikhez tartoznak, úgyhogy ha valaki csak egyet vesz, véletlenszerűen fogja megkapni valamelyiket.
Terméktulajdonságok a gyártó weboldalán:
https: //ark. intel. com/content/www/us/en/ark/products/33910/intel-core-2-duo-processor-e8400-6m-cache-3-00-ghz-1333-mhz-fsb. html
Nettó súly: 23 g.
Postázási súly: kb. 49 g.
█ █ ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK
Személyesen: Kizárólag Budapesten, a 3. kerületi Flórián térnél, írásban előre egyeztetett időpontban.
Szállítással: Házhoz, PostaPontra, PostaPont Partnerhez, Pick Pack Pontra vagy csomagautomatába az adott szolgáltató éppen aktuális díjszabása alapján. Utánvétellel és regisztrálatlanul semmit nem postázok. Igyekszem a pénz megérkezését követő 3 munkanapon belül elküldeni a megrendelt terméket. Ez 99. 9%-ban sikerül is, de ha valami miatt mégis tovább tartana, amint tudom, értesítem a vevőt. A több tételből álló rendeléseket igyekszem egy csomagba összevonva feladni, amennyiben azok súlya és mérete lehetővé teszi ezt.
█ █ FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK ÉS HATÁRIDŐ
Az üzlet megkötésétől számított 1 hét áll rendelkezésre az áru kifizetésére, ill. személyes átvételére, kivéve, ha közös megegyezéssel másban állapodtunk meg, vagy ha miattam nem tudtunk találkozni.
Személyesen: Készpénz.
Előre: Banki átutalás/befizetés. Pluszköltséggel PayPal (a végösszeg 5%-a + 90 Ft) és Barion (50 Ft).
█ █ EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK
Telefonon nem vagyok elérhető. Kérem, hogy írásban kommunikáljunk. Minden kérdésre igyekszem legkésőbb 48 órán belül válaszolni.
Megrendelése/licitje leadásával a vevő elfogadja az eladónak a hirdetésben megadott adásvételi feltételeit, beleértve a fizetési határidőt is. Utóbbi elmulasztása esetén az eladó jogosult elállni az adásvételtől.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-01 01:58 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése