2021. december 4., szombat

Rongybabák - Mécs-Halász Mariann - Jelenlegi ára: 400 Ft

Rongybabák - Mécs-Halász Mariann
Volt egy cifra tükör egy réges-régi, kacskaringós szegélyű, ódon képkeretben. Ennek a cifra tükörnek olyan kedve kerekedett mindig, mint azoknak volt, akik épp belenéztek. A vicces kedvű kópékra visszamosolygott, a búslakodókra bánatosan visszabámult, aki meg nem tudta eldönteni, hogy tréfás-vigyori legyen, vagy bánatos-búskomor, az nem tett mást, csak belenézett, s nyomban tudta, mihez tartsa magát.
Ha kíváncsi vagy, hogy hol található, elmondhatom. Ez a cifra tükör a Taliga utca négy alatti házban volt a falra akasztva ? egyetlen ékességeként egy ütött-kopott, szedett-vedett, alagsori házmesterlakásnak. Váltakozva nézegette magát benne Öreganyó, a döcögős, hurkalábú házmesterné, és Méz Fánika, egy hatéves forma, fürge-nyurga kislány, aki Öreganyó kisunokája volt...
Illusztrátorok: Kutas Ágnes
Kiadó: Korona Gt.
Kiadás éve: 1988
Nyomda: Révai Nyomda Egri Gyáregysége
ISBN: 9632730410
Kötés típusa:: kemény papírkötés
Terjedelem: 102 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 17. 00cm, Magasság: 24. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**95619729**)]

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-12-05 08:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése