2022. január 11., kedd

Jim Reeves - The Collection (BONTATLAN!!!) - Jelenlegi ára: 500 Ft

CD: BONTATLAN!!! A termék eredeti, nem másolt!
- Minimum 1500Ft feletti vásárlás estén postázom csak!!!! Aki nem veszi ezt figyelembe (nem kifogás, hogy nem szokott adatlapokat olvasni!!! ) és a megadott értékhatár alatt postázást szeretne azt sajnos innentől kezdve negatív értékeléssel díjazom!  
- Licitet nem törlök!!!
- 5000Ft alatti vásárlás esetén a vásárló kérem egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot (mailben gyorsabb és nyoma is marad), az átadás meg két héten belül történjen meg!
- Több temék licitálása esetén természetesen bevárom amíg lejár a többi termék is, de az első megnyert tétel után maximum 1 hónappal (hiába van még több termékért versenybe a vásárló) rendezzük az addig megnyert / megvásárolt tételek adásvételét.  
Személyes átadásról ezeket kell tudni!
- A megadott kerületben van rá mód!
- Időpontot előre egyeztessünk!
Postázni csak a Magyar postán* keresztül áll módomban illetve Foxpost csomagautomata segítségével (csak csomagautomatába). *Ezen belül MPL csomagként (postán maradó lehet), illetve az MPL csomagautómata közül lehet választani. Mindkettőnél a sima postai árak a mérvadóak, vaterán rendelhető különböző MPL kedvezmények nem játszanak! Semilyen futáros megoldás nem játszik! Különböző egyébb opciók, hiába olcsóbb nem érdekel!  Tisztában vagyok vele, hogy vannak más lehetőségek, de én ezt a két opciót tudom felajánlani. A kiírt árak tájékoztató jellegűek, ha emel a posta én is nyilván az emelt áron postázom el a terméket! Ha valaki leütés után ezeket nem tartja tiszteletben és alkudozni kezd az árakról, sajnos mostantól negatív minősítésel díjazom.  

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2022-01-12 11:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése