2022. július 2., szombat

DORMEO GO ECO BŐRÖND - M - Jelenlegi ára: 32 199 Ft

07. 18. -TÓL TUDOM KÜLDENI.
GO ECO BŐRÖND
Készülj fel az új kalandokra egy könnyű, stílusos és környezetbarát bőrönddel, amely újrahasznosított PET-palackokból készült. Négy 360° -ban elforduló kerékkel és teleszkópos fogantyúval az egyszerű mozgatásért, belső pántokkal és zsebekkel a rendezett belsőért. A cipzárak és a számzáras lakat teljes biztonságot garantálnak.  
A POGGYÁSZ IS LEHET STÍLUSOS!
Stílusosan és magabiztosan utazhatsz új bőröndöddel, amelyet kifejezetten könnyű használatra terveztek,  és amely erős, tetszetős és környezetbarát anyagokból készült. Tökéletes kísérője a hétvégi kirándulásoknak vagy a hosszú repülőutaknak, hiszen kényelmes méretben kapható klasszikus kék színben.
ERŐS, KÖNNYŰ ÉS MASSZÍV
A legjobb bőröndök erősek, mégis könnyűek, és használatuk egyszerű. A Dormeo Go környezetbarát bőrönd kiváló minőségű anyagokból készül,  amelyek ellenállnak a nemzetközi utazásokkal együtt járó ütődésnek, dobálásnak – kibírják a reptéri személyzet és a gépek durva csomagkezelését, és azokat ellenállnak a legtöbb karcolásnak és horpadásnak is, amiket mi okozhatunk, amikor a felső tárolóba vagy a polcra tesszük a bőröndünket.
FÓKUSZBAN A KÖNNYŰ HASZNÁLAT
Négy darab, egyirányú, 360° -ban forgó kerék,  hogy simán végigmehess a reptéren vagy vasútállomáson, anélkül, hogy idegeskedned kelljen amiatt, hogy amíg a nehéz bőröndöddel kínlódsz, lekésed a járatodat.
Teleszkópos fogantyú,  amely pontosan illeszkedik a bőrönd testébe.
Erős cipzár a bőrönd bezárásához, és egy számzáras lakat a biztonságért.
Belül rugalmas pántok,  hogy a bőrönd tartalma rendezett maradjon.
Belső zsebek a még praktikusabb csomagolásért.
KÖRNYEZETBARÁT TÖBB SZEMPONTBÓL IS
A hosszú élettartam és a tartósság azt jelenti, hogy évekig használhatod ezeket a bőröndöket nagy igénybevétellel járó utazásokon, ezzel pénzt és energiát takaríthatsz meg,  amelyeket csak elpazarolnál gyenge minőségű termékek vásárlása esetén. Az újrahasznosított műanyagok felhasználása a következő lépés, amellyel ezek a masszív és szép bőröndök kímélik a pénztárcádat és védik a környezetet, hiszen az újrahasznosításnak köszönhetően kevesebb vizespalack és más műanyag hulladék végzi a szeméttárolók mélyén.
VÁLASZD KI A MEGFELELŐ MÉRETET
A Dormeo Go környezetbarát bőrönd méretei:
AM méretű 44 x 26 x 67 cm-es és 66 literes, kellően tágas a hosszabb nyaralásokhoz, ugyanakkor könnyen tárolható és gurítható.


Jelenlegi ára: 32 199 Ft
Az aukció vége: 2022-07-03 02:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése