2022. november 12., szombat

DELIMANO Deluxe Noir aszalógép - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Delimano Deluxe Noir aszalógép
A Delimano Deluxe Noir aszalógéppel finom aszalványokat készíthetsz gyümölcsből, zöldségből, gyógynövényből, gombából vagy húsból. Ehhez a 300 W-os készülékhez 5 aszalótálca és 1 gyűjtőtálca tartozik. Az aszalási hőmérsékletet 30 és 80 ° C között állíthatod be a különböző alapanyagoknak megfelelően. A készülék joghurtkészítéshez (erjesztés) és kenyérkelesztéshez is alkalmas. Kapacitás: 8 liter.
Házi készítésű aszalt finomságok egyszerűen
Valami édesre vágysz? Gondoltál már arra, hogy az automaták kínálata és a közértek édességpultjának választéka helyett aszalt gyümölcsökre válts? A Deluxe Noir aszalóval könnyen készíthetsz magadnak egészségesebb, ráadásul olcsóbb aszalványokat,  és a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Ha aszalt almát vagy körtét, datolyaszilvát vagy ananászt szeretnél, esetleg megkívántál egy kis szárított marhahúst, ezzel a praktikus készülékkel házi készítésű rágcsálnivalókat és snackeket készíthetsz.
Tökéletes eredmény bármilyen alapanyagból egy gombnyomással
Ez a 300 W-os készülék digitális panelen keresztül működtethető és 30-80 ° C hőmérséklet-tartományban aszal: mindez biztosítja, hogy a finom aszalványok tökéletes állagban, mindig optimális hőmérsékleten és pontos időzítéssel készüljenek el. A Delimano Deluxe Noir aszalógép könnyen kezelhető és a digitális kijelzőn keresztül egyetlen gombbal vezérelhető. Az edzett üvegből készült ablaknak köszönhetően mindig figyelemmel kísérheted az aszalási folyamatot, így nem kell találgatni, hogy mi történik a gép belsejében.
5 tálca egészséges finomság
A gyümölcs- és zöldségaszaláson felül a Delimano Deluxe Noir aszalógéppel száríthatsz fűszereket és húst is. Az 5 nagy rácson egyszerre több adagot is aszalhatsz a kedvenc gyümölcsödből. A klasszikus toronyaszalókkal ellentétben a tálcák könnyen betolhatók és kihúzhatók. Az alsó gyűjtőtálca pedig még arról is gondoskodik, hogy az aszalás közben lepotyogó darabkák vagy a gyümölcsből kifolyt lé ne piszkolja össze a konyhapultot.
Ha éppen nem akarsz aszalni, használhatod tésztakelesztéshez vagy joghurtkészítéshez is.
A Delimano Deluxe Noir aszalógép a természetes kiszáradási folyamatot imitálja és kivonja az ételekben található nedvességet, aminek hatására az aszalványok az ízüket megőrizve hosszabb ideig eltarthatók. Az aszaláson felül használhatod a készüléket joghurtkészítésre vagy tésztakelesztéshez, amikor kenyeret, zsemlét vagy kiflit sütsz. Ehhez csak helyezd a tálat a gyűjtőtálcára, és várd meg, amíg a beállított hőmérsékleten elkészül a krémes joghurt vagy megkel a tészta.
Az aszalványkészítés még sohasem volt ennyire könnyű
Az aszalt és szárított termések sokkal hosszabban eltarthatók,  mint a frissek, ráadásul kevesebb helyet foglalnak el a kamrában. Az aszaló kivonja a termésekből a vizet, de megőrzi azok természetes ízét és aromáját, így nem kell lemondanod az eredeti ízélményről. Az aszalás okos megoldás, ha egészséges házi snackeket szeretnél, vagy természetesen aromás „ ízfokozókkal” akarod feltölteni a kamrádat.
Egyszerűen tisztítható
Az összes tálca tisztítható a mosogatógépben. Miután elraktad az aszalványokat, a mosogatógép elvégzi helyetted a tálcák mosogatását.

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2022-11-13 01:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése