2015. augusztus 31., hétfő

Girls on Top pöttyös fekete táska - Jelenlegi ára: 590 Ft

Fontos!
Kérlek, licitálás előtt feltétlenül olvasd el a személyes átvételre és postázásra vonatkozó információkat a termék leírása alatt. Ezt a terméket személyesen a XI. kerületben, a lakcímemen tudom átadni (közel a Móricz Zs. körtérhez) vagy a VI. kerületben, a Nyugati téren.
Alku és csere sajnos nem érdekel!
A termékről:
Girls on Top pöttyös fekete táska. Állapota jó, de mivel kordbársony anyagból van, olyan, mintha szöszös lenne a felszíne néhol. Van egy elülső zsebe és belül egy kis, cippzáros zsebe. Hibáját a szöszfogó-jellegén kívül nem találtam.
Méretei:
Szélessége: 25 cm
Magassága: 26 cm
Mélysége: 5 cm
Fogantyú: kb. 48 cm
Súlya csomagolással együtt 250 g.
Kattints ide és nézd meg a többi termékemet is!
Átvétel:
Kérlek, akkor licitálj, ha tudod, hogy az aukció zárását követő két hét alatt k! i tudod majd egyenlíteni a termék(ek) árát; ha ez nem sikerül, sajnos negatív értékelést adok.
Ha licitálni szeretnél, de nem tudsz azonnal fizetni, az is megoldható, de ekkor kérlek, licitálás előtt egyeztessünk, hogy mikor tudnád kiegyenlíteni a vételárat.
1. Személyes átvétel: Budapesten a XI. kerületben a lakcímemen, a Móricz Zsigmond körtértől 5 percre vagy a VI. kerületben, a Nyugati téren.
2. Banki úton: vásárlás után a termék árának AJÁNLOTT postaköltséggel megnövelt összegét várom a bankszámlámra, ezt követően 1-2 napon belül postázom a terméket. CSAK ajánlott feladással postázok! Különleges tárgyak esetén Vatera futárral küldöm a terméket.
Rózsaszín csekkes befizetést csak a címemre fogadok el, bankszámlára nem! Utánvéttel nem postázok!
Mielőtt licitálsz:
Kérlek, ha bármi más érdekel a termékeimről, licitálás előtt kérdezz! ! Kérlek, csak tényleges vásárlási szándék esetén li! citálj!


Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2015-09-08 21:36 . Girls on Top pöttyös fekete táska - Jelenlegi ára: 590 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése