2015. augusztus 31., hétfő

Xhose locsolótömlő - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

30 méteres: 6000Ft
22, 5 méteres: 5200Ft
15 méteres: 4000Ft
Más mint a többi locsolócső, és most még hatékonyabb
Ha Ön virágait és kertjét könnyen, erőfeszítés és bosszúság nélkül szeretné öntözni, ha kocsiját gyakran mossa le otthon, ha elege van a makacs, nehezen kezelhető slagokból, akkor az Xhose Pro locsolócsövet Önnek találták ki. A már jól ismert, táguló kerti locsolócsőhöz képest az Xhose Pro még többet tud - szuperkönnyű és kompakt, erőteljes vízsugarat biztosít és nem gubancolódik, így a szomszédok biztosan kölcsön kérik majd.
Erős, tartós, megbízható
Az Xhose Pro locsolócső erős és tartós szerelvénnyel rendelkezik, gyártásához pedig kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használtak fel. A 9 rétegből felépített latexcső 1, 9 centiméteres átmérőjének köszönhetően mind öntözéshez, mind pedig kocsimosáshoz optimálisan erős ví! zsugarat biztosít.
Bosszúságmentes locsolás és tárolás
A Xhose Pro nem csavarodik, nem gabalyodik össze és nem törik meg Használaton kívül kicsire zsugorodik, vízzel telve pedig éppen a szükséges hosszúságúra nyúlik. Mivel nem törik meg, öntözés vagy kocsimosás közben Ön szabadon mozoghat, az Xhose Pro pedig folytonos vízsugárral segíti munkáját.
Ultrakönnyű, kompakt, helytakarékos
Mivel az Xhose Pro ultrakönnyű anyagokból készült, tárolása, szállítása és mozgatása nem igényel erőfeszítést

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2015-09-21 11:26 . Xhose locsolótömlő - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése