2020. január 28., kedd

Xiaomi Mi Mix 3 5G 6GB RAM 128GB Kék - Jelenlegi ára: 148 389 Ft

A Xiaomi Mi MIX 3 5G modemmel rendelkező kiszerelése a kínai gyártó első okostelefonja, ami támogatja a fokozatosan terjedő új telekommunikációs hálózati szabványt. Ezenkívül a készülék szinte teljesen megegyezik a hagyományos Mi MIX 3-mal, tehát ugyanazt a slider mechanizmust, keretek nélküli kijelzőt, és prémium kiépítést kapta.
Az okostelefon anyaghasználatát kerámia és fém jellemzi, előlapjának ékessége egy 6, 38 hüvelykes Super AMOLED megjelenítő, ami szinte a teljes frontoldalt elfoglalja. A Full HD felbontású panel védelmét egy nem specifizált Gorilla Glass variáns végzi. A képernyő takarásában Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet dolgozik, 6 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely mellett, utóbbi sajnos nem bővíthető. A hátlapon az ujjlenyomat-olvasó mellett egy duál kamerakészlet is kénytelen osztozni a helyen, a képrögzítő egység 12 megapixeles Sony, és szintén 12 megapixeles Samsung érzékelőket állít csatasorba. Önarcképek készítésére a slider mechanizmus által előhívható 24, 8 megapixeles a Sony kamera használható, amelyet egy 2 megapixeles társszenzor segít.
A készülék képes egyszerre két SIM kártya fogadására, rendelkezik kétcsatornás WiFi modullal, ötödik generációs Bluetooth modemmel, sőt NFC chippel is. A Xiaomi Mi MIX 3 5G verziója Global kiadás esetén támogatja a nálunk is használatos B20 hálózatokat. A mobil burkolata alatt egy 3800 mAh kapacitású akkumulátor található, ami támogatja a gyors és a vezeték nélküli töltést egyaránt. A készülék már az első bekapcsolás után Android 9. 0 Pie operációs rendszert futtat.
 


Jelenlegi ára: 148 389 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése