2020. július 31., péntek

Piatnik Verdák Plus-Minus - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Piatnik Verdák Plus-Minus
Cikkszám:  735301c
Állapot:  Új
Piatnik Verdák Plus-Minus
  Piatnik Verdák plus-minus társasjáték. A Verdák meséből jól ismert szereplők segítenek a gyerekeknek a számok és a kisebb-nagyobb fogalmának megértésében. A gyerekeknek az a feladta, hogy elsőként letegyék kártyáikat. Kártyát csak úgy lehet letenni, hogy az mindig 1-el kisebb, vagy 1-el nagyobb legyen az asztalon levő lapnál. A játékot akció kártyák teszik még izgalmasabbá.
Piatnik Verdák Plus-Minus Társasjáték - magyar nyelvű. Rendelje meg most, a szórakozás garantált!
 
Minőségi időtöltés
A társasjáték egy egész életen át megfelelő eszköz ez a tanulásra,  a készségek fejlesztésére, a kikapcsolódásra valamint a szocializálódásra, azaz a minőségi időtöltésére legyen az családi vagy baráti együttlét. Kétségtelen, a társasjátékozás minőségi időtöltés. Olyan idő, melyet intenzíven azzal a személlyel, társasággal töltünk, akikkel együtt vagyunk.   
Tanulási forma
A társasjátékozás indirekt tanulási forma is,  hiszen szinte csak játszani kell megtanulnunk. Nagyon sok készséget, ismeretet a játékok által könnyedén sajátítunk el, fejlesztünk. Össze valamint egymásra hangolja a játékos társaságot. Joggal kijelenthetjük tehát, hogy a társasjátékozás minden életszakaszban az egyik legépítőbb szabadidős tevékenység.  A kategóriáink segítségével könnyedén megtalálhatja minden vásárlónk a hozzá leginkább illő társasjátékot.  
Választáskor
Társasjáték választásakor egyáltalán nem mindegy, hogy családi ajándéknak, gyűjteményi ritkaságnak, partikelléknek vagy éjszakába nyúló sörözések ürügyeként felhasználandó tevékenységnek tekintjük-e a társasozást. Ha valaki a gyerekeivel szeretne több időt tölteni,  annak érdemes egy viszonylag egyszerű, mesefigurákkal vagy képregényhősökkel teli játékot választania   – A játék itt kezdődik.
 
A kép illusztráció !  
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!


Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2020-08-01 05:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése