2021. április 25., vasárnap

Ametrin fúrt henger, ásványgyöngy 14*9 mm-es - Jelenlegi ára: 1 020 Ft


14 x 9 mm-es ametrin
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Ametrin
Jellegzetességei: az ametrin erőteljesen kombinálja az ametiszt és a citrin tulajdonságait. Gyorsan és hatékonyan dolgozik, különösen hasznos a hosszan elhúzódó betegségekben, mert segít felismerni a rendellenesség okait. Összekapcsolja a fizikai világot a magasabb rendű tudattal. Lehetővé teszi az asztrális utazást, és védelmet biztosít alatta, valamint elhárítja az asztrális támadást. A fejet megtisztítja a stressztől és a feszültségtől, nyugtatja az elmét, és meditáláskor nagyobb összpontosítást biztosít. Kinyitja a harmadik szemet, segíti a gyógyítást, hangsúlyozza a megérzéseket. Egyesíti a férfi- és a női energiákat.
Pszichológiailag: az ametrin erősíti bennünk azt a képességet, hogy el tudjunk fogadni másokat és szót értsünk velük. Megmutatja, hogy ki hova tartozik, és elűzi az előítéleteket. Rendkívül energikus kő; fokozza a kreativitást és hozzájárul ahhoz, hogy kézben tudjuk tartani az életünket. Úrrá tud lenni a látszólagos ellentmondásokon.
Mentálisan: összehangolja a gondolatainkat és a cselekedeteinket. Erősíti a figyelem-összpontosítást, segít átgondolni a dolgokat, felismerni a lehetőségeket és meglátni a kreatív megoldásokat. A mindennapok valóságán túlra visz, összekapcsol a magasabb rendű tudattal.
Érzelmileg: az ametrin oldja a blokkokat, beleértve a negatív érzelmi programozást és az elvárásokat is; megkönnyíti az átalakulást, és felfedi az érzelmi gyötrelmek lappangó okait. Erősíti az optimizmust és a kiegyensúlyozottságot, amelyet a stressz sem tud megzavarni.
Gyógyhatása: lehatol a dogok gyökeréig. Erőteljes tisztító tulajdonságai eltüntetik a negativitást az aurából és a mérgeket a testből. Rendkívüli hatékonysággal tisztítja a vért, regenerálja a testet és erősíti az immunrendszert, támogatja a vegetatív idegrendszert és a fizikai érés folyamatát, stabilizálja a DNS/RNS-kapcsolatot, oxigénnel látja el a szervezetet. Gyógyítja a krónikus fáradtság-szindrómát, az égető érzéseket, a depressziót, az emésztési zavarokat és a gyomorfekélyt, a kimerültséget és a letargiát, a feszítő fejfájást és a stresszel összefüggő rendellenességeket. A fizikai, az érzelmi és a szellemi finomtestben egyaránt oldja a blokkokat.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 1 020 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 07:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése