2021. augusztus 30., hétfő

108-as jade mala - Jelenlegi ára: 8 800 Ft

Tömege: 85 g.
A jade
Konfúciusz a jádét az erény szimbólumának tartotta. Kínában a jádefaragás több mint 4000 éves múltra tekint vissza.  A legősibb áldozati edényeket és kultikus tárgyakat is ebből készítették, a szertartások bemutatásánál a császár ékszerei is megfelelő színű jádéból voltak. A Csou-dinasztia alatt készült Szertartások feljegyzései a követ a világ legértékesebb tárgyának tartja, ebben a korban kezdték el használni a dísztárgyak és ékszerek díszítéséhez. A jádefaragás technikája megőrizte az ősi módszereit, ma a pekingi művészek ugyanazokkal a technikákkal készítik a dísztárgyakat, mint a 3000 évvel ezelőtt élő mesterek.
Csakrája: szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra.  
Gyógyhatása :  
A jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. A jadét ősidők óta amulettként használják vesebántalmak ellen.  Egyensúlybantartjaa sav - bázis háztartást, és a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.  
A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású. Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.  
A jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. Keleten nagyra értékelik, a lelki béke bölcsességét jelképezi. Növeli és táplálja a szeretetet. Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét. Ötletekre sarkal, egyszerűbbé és érthetőbbé teszi az elvégzendő feladatokat. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.
Spirituálisan a jade lehetővé teszi, hogy olyanná lehessünk, amilyenek igazából vagyunk, feléleszti bennünk a rejtett tudást. Stabilizálja az egyéniséget, létrehozza a lélek és a test egységét.  Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Azt tartják róla, hogy vonzza aszerencsét és a barátságot.
                                                 
                     

Jelenlegi ára: 8 800 Ft
Az aukció vége: 2021-08-30 23:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése