2021. augusztus 30., hétfő

Sony Playstation 3 Move Starter Pack Move Motion Kontroller + kamera ( Fagyi ) ( PS3 ) használt - Jelenlegi ára: 13 990

A csomag tartalma:
PlayStation Move Motion Controller
PlayStation Eye Kamera
PlayStation Move Lemez
USB Töltőkábel
Leírás
A PlayStation Move kontroller
A mozgásvezérlő szenzorjai és a PlayStation Eye kamera valamennyi mozdulatodat érzékeli. A PlayStation Move mozgásvezérlő bámulatos precizitásának köszönhetően hihetetlen pontossággal követi a legfinomabb érintéseket és az erőteljes lökéseket. A PlayStation Eye kamera igazi „ fokozott valóságérzetet” nyújt, amikor a játékos a virtuális tárgyak kezelése közben láthatja önmagát a képernyőn. A különleges gömbnek és a rezgő funkciónak köszönhetően a mozdulataink, amik a képernyőn is megjelennek, a tenyerünkben is érezhetők lesznek, még a legapróbb mozdulatok esetén is.  Két mozgásvezérlő segítségével még tovább fokozhatjuk a játék élményét!
A PlayStation Eye kamera
A PlayStation Eye innovatív, következő generációs kamera, amellyel a PS3 teljesítménye, tudása messzemenőkig kihasználható. Csatlakoztasd az eszközt a PlayStation 3 rendszeredhez az USB csatlakozók segítségével, és máris élvezheted a semmihez sem fogható audio és video minőséget.
A PlayStation Eye eszközt az EyeCreate szoftverrel együtt kapható: a programmal fényképek, video fájlok, klippek vehetők fel és másolhatók a PlayStation 3 merevlemezére (HDD). Az EyeCreate által a benned szunnyadó kreativitást bontakoztathatod ki, ahogy szédületes effektekkel egészíted ki a fényképeket, videofelvételeket, illetve ahogy betekintést engedsz a felvételi lehetőségek széles tárházába, ilyen például a lassított felvétel.
A Sony a nagyok közül (Sony, Nintendo, Microsoft) utolsóként kapcsolódott be igazából a mozgásérzékelős korszakba – bár a kontrollerben eddig is megtalálható volt egy döntést érzékelő módszer, azért ennél sokkal komolyabb lehetőségek voltak akár a Nintendo Wii Wiimotejában, de az ősszel érkező Microsoft-féle Kinect is egy jóval komplexebb eszköz – és éppen ezért több mindenre is lehet használni. A Sony persze nem ült tétlenül, és kifejlesztette a „ Move” névre hallgató kiegészítőjét, amely gyakorlatilag egy teljesen új irányítási módszer, ami egy világító gömbbel ellátott plusz kontrollert jelent – a Sony által kiadott PS Eye kamera pedig ezt a gömböt érzékeli nagyon pontosan, és kicsit sem késleltetve. Az eredmény egy precíz mozgásérzékelő rendszer, amivel egyrészt teljesen új játékokat irányíthatunk majd, de a Sony igyekszik gondoskodni arról, hogy a már megjelent játékok is minél inkább támogassák ezt a fajta irányítási módszert.

Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-30 15:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése