2019. szeptember 29., vasárnap

Akvamarin füzér, fazettált (1309) - Jelenlegi ára: 6 370 Ft


Akvamarin szál.
2 mm átmérőjű
Teljes hossza: 40 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Jellegzetességei: a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel, és elnyeri a fénylelkek pártfogását. A hajósok talizmánkánt hordták magukkal vízbe fulladás ellen.
Pszichológiailag: az akvamarin az érzékeny emberek kristálya. Erejével felébreszti másokban a toleranciát. Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt mindenkinek, akit nyomaszt a felelősség; viszont segít abban, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.
Megnyugtatja az elmét. Megszűri az agyat elérő információkat, fejleszti a felfogóképességet, élesíti az elmét és eloszlatja a fejetlenséget. Megvan az a képessége, hogy segít lezárni az befejezetlen üzleti ügyeket. Bármiről legyen is szó, minden szinten segíti a lezárás-befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Enyhíti a félelmeket, fokozza az érzékenységet.
Spirituálisan az akvamarin élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kő a meditációhoz: magasabb rendű tudatállapotok és a spirituális tudat elérését teszi lehetővé, valamint emberbaráti szolgálatra bátorít.
Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát, és magasabb rendű dimenziókból hoz üzenetet. Ugyancsak összehangolja a spirituális és a fizikai testet.
Gyógyhatása: Az akvamarin hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyat hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelet a rövid- és távollátásra, valamint csillapítja az immunrendszer túlreagálását.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 6 370 Ft
Az aukció vége: 2019-10-20 14:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése