2019. szeptember 27., péntek

Apexel mobiltelefon objektív (optikai lencse), 2x-es nagyítás (2x zoom), alumínium ház - Új - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladásra kínálok egy új, Apexel Telephoto 2. 0x típusú, legtöbb okostelefonhoz használható, általános célú (nem professzionális), teleobjektívet (lencsét), amellyel 2x-es optikai nagyítás valósítható meg (a telefon - beépített - digitális nagyításán felül). Ezáltal sokkal részletgazdagabb képek készíthetők távoli tárgyakról, a meglévő telefonunkkal. A terméket erős alumínium ház, kompakt méret, gyors felszerelhetőség jellemzi.
A lencsét - a hozzá tartozó csipesz segítségével - könnyedén lehet rögzíteni a legtöbb telefontípushoz, ugyanakkor vásárlás előtt kérem győződjön meg róla, hogy a termék az Ön telefonjához is illeszkedik-e (kamera elhelyezkedése, mérete, telefon vastagsága, stb. ). Kérdés estén szívesen segítek, de vásárlás után - felszereléssel, illeszkedéssel kapcsolatos - reklamációt sajnos nem áll módomban elfogadni (kivéve személyes átvétel esetén).
Figyelem: a vaku funkció nem érhető el az objektív használata közben (mivel az objektív kerete letakarja azt). Valamint a kép szélein (a lencse domborúsága miatt) torzítás (görbület) lép fel (a kép széleit ezért érdemes egy képszerkesztő segítségével levágni).
A termék új, csak kipróbálva volt.
A termék csomagolása ingyenes, a szállítás díja pedig - az Ön által választott - szállítási mód függvényében alakul (további részletek a "Szállítási és garanciális feltételek" fül alatt találhatók).
A csomag tartalma: objektív lencse, lencsevédő kupak, csipesz, törlőkendő.
Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!
Műszaki adatok:
Méret (objektív, csipesz nélkül): 20, 0 x 11, 5 mm (átmérő x magasság).
Méret (csipesz): kérem tekintse meg a csatolt képen
Tömeg: 0, 2 kg
Anyag: alumínium objektívház, üveg lencse, műszaki műanyag csipesz és kupak
Szín: fekete
Gyártó: Apexel


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-11 16:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése